مالک و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: عباس انصاریفرد و حسین منتظرالموعد به صورت غیر قانونی باشگاه پرسپولیس را به نام خودشان ثبت کردند.

اسماعیل وفایی مالک و مدیرعامل باشگاه فرهنگی و ورزشی پرسپولیس در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها اظهار داشت: بر اساس ابلاغیه سازمان تربیت بدنی و شخص آقای ساور، معاون سابق حقوقی سازمان، در سال 87 آمده است که رسانهها باید از نام پیروزی برای این تیم فوتبال استفاده کنند و نامیدن این تیم با عنوان پرسپولیس نادرست است.
وی ادامه داد: واقعیت این است که پرسپولیس هیچ وقت هویت حقوقی نداشته و تنها یک امتیاز بوده است. قبل از انقلاب امتیاز پرسپولیس در اختیار شخصی به نام "عبدو " بود که پس از انقلاب باشگاه پرسپولیس به عنوان یک امتیاز به بنیاد مستضعفان انتقال یافت.
مالک و مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: بنیاد هم تا سال 69 با نام پرسپولیس تیمداری میکرد و در مسابقات حضور داشت، اما در اواخر سال 69 که مدیریت بنیاد تغییر کرد و سازمان تربیت بدنی که در آنزمان حسن غفوریفرد مدیریت آن را در اختیار داشتند پیشنهاد داد که پرسپولیس را بههمراه بخش خصوصی به صورت مشارکتی در اختیار بگیرد.در آن زمان برای اولین بار با نگاه خوب غفوری فرد مدیریت سابق سازمان، بخش خصوصی وارد شد و شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس را تاسیس کرد. در آن زمان غفوری فرد با 49 درصد سهام باشگاه پرسپولیس را ثبت کرد.
وفایی عنوان کرد: حدود یک سال بعد 2 نفر از اعضای هیات مدیره پرسپولیس به نام عباس انصاریفرد که در آن زمان در سازمان تربیت بدنی حضور داشت به اتفاق منتظرالموعود پیروزی را به صورت شخصی ثبت کردند و با عنوان موسسه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) ثبت شده که این خلاف قانون بود.
وی گفت: در آن زمان چون پرسپولیس ثبت شده بود آقایان از امتیازاتی استفاده کردند و پیروزی (پرسپولیس) را به صورت خصوصی و با 50 درصد سهام انصاریفرد و 50 درصد منتظر الموعود غیرقانونی بنام خودشان ثبت کردند. پس از آن انصاری فرد بخشی از سهام خود را به امیر عابدینی و حسین محلوجی واگذار کرد و 50 درصد سهام این شخص به صورت 70 درصد سهام مهلوجی و 25 درصد عابدینی و 5 درصد شخص ایشان تعلق گرفت. در ادامه پیروزی تا سال 80 در کش و قوس سهامداران بود و در این باره اختلافات زیادی وجود داشت. به دلیل بالا گرفتن اختلافات، سازمان تربیت بدنی وارد شد و بر اساس یک شکایت قانونی به دادگاه و قوه قضائیه در نهایت تولیت باشگاه پیروزی در اختیار دولت قرار گرفت و سرانجام این باشگاه به سازمان تربیت بدنی سپرده شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا یکی از دلایل عدم واگذاری تیم پرسپولیس به بخش خصوصی این موضوع است، گفت: اگر پیروزی به بخش خصوصی واگذار شود آقایان سهامدار هستند و حق اولویت با آنهاست. یکی از دلایل عدم واگذاری این است که این افراد میتوانند به طور قانونی پیروزی را پس بگیرند، اما این ارتباطی به تیم پرسپولیس ندارد و سهام پرسپولیس متعلق به دولت نیست.
وفایی در مورد یکی از دلایل برای تغییر نام پرسپولیس عنوان کرد: افراد یکی از دلایلی که در آن زمان میگفتند که پرسپولیس باید به پیروزی تغییر یابد طاغوتی بودن اسم آن بود که اگر واقعاً چنین چیزی را قبول داشتند چرا پسوند پرسپولیس را برای پیروزی در نظر گرفتند و چرا امروز این تیم را با نام پرسپولیس عنوان میکنند. باید با مردم صادق بود بیش از 95 درصد هواداران نام پرسپولیس را قبول دارند.
مالک باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: امسال بعد از 20 سال باشگاه 9 میلیارد بدهی دارد و باید این مبلغ بازگشت داده شود. پرسپولیس نه استادیومی دارد و نه چیز دیگری و 20 سال است که هواداران نمیدانند که تیمشان پرسپولیس است یا پیروزی! اگر امسال پرسپولیس به صورت تیم فوتبال وارد عرصه فوتبال شود مشخص نیست که چه اتفاقی خواهد افتاد.