سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عشق است زنده یاد ناصر خان حجازی و استقلال

به رغم اطلاعیه روز گذشته سازمان میراث فرهنگی و گردشگری،  صحت بازداشت خانم آزاده اردکانی تایید شده است.

بیانیه میراث فرهنگی علیه این خبر در حالی دیروز منتشر شد که بعد از انتشار اخباری درباره بازجویی از ملک زاده نیز، این اخبار تکذیب شد، اما سرانجام بازداشت  شریف ملک زاده رسما اعلام شد.

با دستگیری آزاده اردکانی، معلم خصوصی زبان انگلیسی اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی جریان دستگیری پرونده موسوم به جریان انحرافی به یک قدمی اعضای کابینه رسید.

آزاده اردکانی، دختری که تا دو سال پیش از این تنها یک لیسانسه میکروبشناسی دانشگاه آزاد بود، پس از تدریس خصوصی زبان انگلیسی به دو تن از نزدیکان احمدی‌نژاد یعنی مشایی و بقایی یکباره نردبان موفقیت را به صورت جهشی طی کرد و تقریبا از صفر به معاونت موزه ملی ایران و سپس به ریاست آن منصوب گردید.

اردکانی که انتصابش به ریاست موزه ملی ایران بدون تجربه، تحصیلات و تخصص از ابهامات دولت دهم بود، بیش از یک رییس موزه دارای نفوذ بود؛ به نحوی که از وی به عنوان رابط مشایی با جامعه هنری نام برده می شد و حضورش در  کنار هدیه تهرانی و مشایی، مدتها سوژه رسانه های خبری بود.

 
با انتصاب حمید بقایی به معاونت اجرایی رییس جمهور، از اردکانی به عنوان یکی از گزینه های ریاست این سازمان نامبرده می شد که بعد از صدور حکم برای احمدزاده وی همچنان به عنوان یک چهره پرنفوذ در این سازمان به فعالیت خود ادامه داد.

گفتنی است، روز گذشته بعد از انتشار اخباری در خصوص بازداشت رئیس موزه ملی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در اطلاعیه ای مطول تلاش کرد این امر را تکذیب کند که در صورت اصرار بر عدم بازداشت در اطلاعیه سازمان میراث فرهنگی آمده است:

1) متأسفانه شماری از شبه‌رسانه‌ها و سایت‌های بی‌نام و نشان و مجهول‌الهویه، در یک جنگ روانی - امنیتی کاملا آشکار اما محکوم به شکست، طی روزهای اخیر تلاش کرده‌اند شرایط امنیتی و روانی ویژه‌ای را جهت پرونده‌سازی و برخوردهای گسترده غیر قانونی با شماری از افراد خدوم دولت خدمتگزار فراهم نمایند. 
بر این اساس، انتشار یک خبر کذب مبنی بر «دستگیری رئیس موزه ملی ایران»، از زمره این نوع شایعه‌پراکنی‌ها و از مصادیق جنگ روانی است که در یک اتاق فکر جنگ روانی و محفلی خاص و خطرناک تدارک دیده شده است. این در حالی است که موزه ملی ایران، یک مجموعه کاملا فرهنگی محسوب می‌شود، اما برخی به دنبال سیاسی- امنیتی کردن آن هستند.
2) حتی با بررسی گذرای شواهد موجود نیز می‌توان به این نکته بدیهی پی برد که متاسفانه محفلی خاص، (متشکل از برخی افراد و گروه‌های انحرافی با روش‌های ضد امنیتی که به صورت کاملا مخفی عمل می‌کنند) ضد آرمان‌های انقلاب اسلامی، برای امنیتی ساختن فضای جامعه، تخطئه ارکان دولت خدمتگزار و تخریب وجهه و شخصیت مسئولان خدوم ملت در تکاپو هستند و این سیاست تخریبی خطرناک را نیز از طریق خوراک دادن به محفل اقتدارگرای خاص و شبه‌رسانه‌های مزدور هدایت می‌کنند.
3) در این روند تخریبی که بی‌تردید خطرات فراوانی را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در پی خواهد داشت، این محفل اقتدارگرا با طرح مسایلی دروغین برای تحریک افراد مذهبی و نیز با به کار بردن ادبیات و واژگانی چون «فرقه»، «خرافه‌گرایی» و «جریان انحرافی» به قصد ارعاب، می‌کوشند ضمن مسموم ساختن فضای روانی جامعه، شرایطی را فراهم آورند تا به منویات منحوس و اهداف پلید خود دست یابند.
4) این اتفاقات در حالی رخ داده که دولت آقای دکتر احمدی‌نژاد، دولتی متشکل از افراد تحصیل‌کرده، متخصص، انقلابی و تحت ولایت رهبری معظم انقلاب اسلامی در خط مبارزه با استکبار جهانی است و چنین دولتی اساسا اهل خرافه‌گرایی، فرقه‌گرایی و انحراف نیست و دشمن باندهای قدرت طلب و سوءاستفاده‌کنندگان از بیت‌المال است.
5) از آنجا که این‌گونه... حاصلی جز رسوایی این دسته از افراد و محافل مشکوک نخواهد داشت؛ لذا قضاوت درباره این نوع تراوشات بیمارگونه برخی اذهان ناپاک را بر عهده مردم شریف و آگاه ایران اسلامی می‌نهیم